Wella Professionals INVIGO AQUA PURE SHAMPOO – Šampon za dubinsko čišćenje kose i kože glave

1499 RSD

Wella Professionals INVIGO AQUA PURE SHAMPOO – Šampon za dubinsko čišćenje kose i kože glave. Dizajniran za kosu koja je izložena stalnom uticaju nečistoća i zagađenja iz sredine.

Inovativna INVIGO tehnologija specijalizovana je da intenzivno brine o individualnim potrebama skalpa i kose. Wella Professionals INVIGO Aqua Pure šampon osvežava i dubinski uklanja nečistoće, masnoće, naslage i zagađenja iz sredine. Može se koristiti u pripremi kose za tretmansku negu. Sadrži ekstrakt lotosa koji ima hidrirajuća svojstva. Kosi i skalpu vraća neophodnu elastičnost, umiruje osećaj zategnutosti, suvoće i stresa, obezbeđujući im potpunu svežinu i vitalnost.

*Wella Professionals Invigo šampon za dubinsko čišćenje kose i skalpa možete kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Način upotrebe: 

  • Naneti na vlažnu kosu i nežno umasirati.
  • Isprati.
  • Ponoviti postupak ukoliko je neophodno.

Za optimalne rezultate koristiti u kombinaciji sa maskom Wella Professionals Senso Calm Sensitive maskom za kosu i skalp.

 

 

Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wella Professionals INVIGO AQUA PURE SHAMPOO – Šampon za dubinsko čišćenje kose i kože glave“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871