Wet Brush EPIC DELUXE DETANGLER GOLD – Četka za raščešljavanje kose

2399 RSD

Wet Brush EPIC ROSE GOLD – četka za raščešljavanje kose dizajnirana za kosu koja se mrsi.

Wet Brush četke za raščešljavanje mokre i suve kose, ravne, kovrdžave, tanke i debele, ženske i muške, pa čak i tanke, dečije kose koje su sklone brzom i dramatičnom mršenju. Dizajnirane su da sa lakoćom raščešljavaju sve tipove kose.

Na prvi pogled izgleda kao svaka druga, obična četka, međutim tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim IntlliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne, a pri tome snažne i veoma jake pa lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost ovih iglica omogućava zaštitu kose i bezbedno češljanje bez kidanja, čupanja, bola i trauma. Vrhovi iglica imaju SofTips™ kapice, koje su dvostruko ojačane i osigurane protiv oštećenja i otpadanja kako ne bi došlo do povreda kože glave prilikom češljanja. Meke i nežne SofTips kapice obezbeđuju prijatnu masažu kožu glave i stimulaciju prokrvljenosti.

Dovoljno su čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne i za najosetljiviju kožu glave. Ova četka za kosu sa lakoćom eliminiše lomljenje, čupanje, kidanje kose i pruža bezbolno raščešljavanje posle pranja kose. Može sе koristiti i za češljanje ekstenzija i perika.

Preporuka: Wet Brush četke za kosu su pogodne za sve tipove kose, pogotovo kose koje su pretrpele neke od hemijskih tretmana: keratinsko ispravljanje, minival, dekoloraciju (blajhanje).

EPIC nije samo naziv… ovo je skraćenica formirana od ključnih atributa: Elite, Professional, Inspired, Creative. Svaka četka iz EPIC linije dizajnirana je da postigne čak i najzahtevnije potrebe frizerskih profesionalaca.

Wet Brush EPIC DELUXE DETANGLER četka dizajnirana je sa dužom i jačom ručicom za bolje performanse i ergonomski prilagođena za najudobnije držanje u ruci. Novi oblik glave četke pruža prošireno područje jastuka i čekinja, što maksimizira efikasnost raščešljavanja i omogućava brže postizanje željenog oblika frizure sa manje kidanja kose.

  • Pored standardne crne, od sada dostupna i u Rose Gold boji
  • IntelliFlex zupci su izuzetno fleksibilni
  • Nežno raščešljava vlažnu i suvu kosu
  • 19% manje kidanja kose*
  • 56% manje napora **
  • Poboljšan dizajn i ergonomsko prianjanje
  • Proširena površina jastuka za brže i bezbolnije raščešljavanje
Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wet Brush EPIC DELUXE DETANGLER GOLD – Četka za raščešljavanje kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.