Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Wet Brush EPIC DELUXE DETANGLER GOLD – Četka za raščešljavanje kose

2599 RSD

Wet Brush EPIC ROSE GOLD – četka za raščešljavanje kose dizajnirana za kosu koja se mrsi.

Wet Brush četke za raščešljavanje mokre i suve kose, ravne, kovrdžave, tanke i debele, ženske i muške, pa čak i tanke, dečije kose koje su sklone brzom i dramatičnom mršenju. Dizajnirane su da sa lakoćom raščešljavaju sve tipove kose.

Na prvi pogled izgleda kao svaka druga, obična četka, međutim tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim IntlliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne, a pri tome snažne i veoma jake pa lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost ovih iglica omogućava zaštitu kose i bezbedno češljanje bez kidanja, čupanja, bola i trauma. Vrhovi iglica imaju SofTips™ kapice, koje su dvostruko ojačane i osigurane protiv oštećenja i otpadanja kako ne bi došlo do povreda kože glave prilikom češljanja. Meke i nežne SofTips kapice obezbeđuju prijatnu masažu kožu glave i stimulaciju prokrvljenosti.

Dovoljno su čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne i za najosetljiviju kožu glave. Ova četka za kosu sa lakoćom eliminiše lomljenje, čupanje, kidanje kose i pruža bezbolno raščešljavanje posle pranja kose. Može sе koristiti i za češljanje ekstenzija i perika.

Preporuka: Wet Brush četke za kosu su pogodne za sve tipove kose, pogotovo kose koje su pretrpele neke od hemijskih tretmana: keratinsko ispravljanje, minival, dekoloraciju (blajhanje).

EPIC nije samo naziv… ovo je skraćenica formirana od ključnih atributa: Elite, Professional, Inspired, Creative. Svaka četka iz EPIC linije dizajnirana je da postigne čak i najzahtevnije potrebe frizerskih profesionalaca.

Wet Brush EPIC DELUXE DETANGLER četka dizajnirana je sa dužom i jačom ručicom za bolje performanse i ergonomski prilagođena za najudobnije držanje u ruci. Novi oblik glave četke pruža prošireno područje jastuka i čekinja, što maksimizira efikasnost raščešljavanja i omogućava brže postizanje željenog oblika frizure sa manje kidanja kose.

  • Pored standardne crne, od sada dostupna i u Rose Gold boji
  • IntelliFlex zupci su izuzetno fleksibilni
  • Nežno raščešljava vlažnu i suvu kosu
  • 19% manje kidanja kose*
  • 56% manje napora **
  • Poboljšan dizajn i ergonomsko prianjanje
  • Proširena površina jastuka za brže i bezbolnije raščešljavanje
Brand

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: J&D Beauty Products, UK
Zemlja porekla: Velika Britanija
Uvoznik za Srbiju: DAMB d.o.o. , Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wet Brush EPIC DELUXE DETANGLER GOLD – Četka za raščešljavanje kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *