Wet Brush FLEX DRY PINK MOROCCO – Četka za raščešljavanje kose

1999 RSD

Wet Brush FLEX DRY BLUE GLITTER: Četka za raščešljavanje kose dizajnirana za kosu koja se mrsi.

Wet Brush četke za raščešljavanje mokre i suve kose, ravne, kovrdžave, tanke i debele, ženske i muške, pa čak i tanke, dečije kose koje su sklone brzom i dramatičnom mršenju. Dizajnirane su da sa lakoćom raščešljavaju sve tipove kose.

Wet Brush četke za kosu mogu se kupiti u prodajnim objektima: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 Beograd i Hairlovers Institute, Beograd na vodi, Hercegovačka 14.

Wet Brush četke za raščešljavanje mokre i suve kose, ravne, kovrdžave, tanke i debele, ženske i muške, pa čak i tanke, dečije kose koje su sklone brzom i dramatičnom mršenju. Dizajnirane su da sa lakoćom raščešljavaju sve tipove kose. Na prvi pogled izgleda kao svaka druga, obična četka, međutim tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne, a pri tome snažne i veoma jake pa lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost ovih iglica omogućava zaštitu kose i bezbedno češljanje bez kidanja, čupanja, bola i trauma. Vrhovi iglica imaju SofTips™ kapice, koje su dvostruko ojačane i osigurane protiv oštećenja i otpadanja kako ne bi došlo do povreda kože glave prilikom češljanja. Meke i nežne SofTips kapice obezbeđuju prijatnu masažu kožu glave i stimulaciju prokrvljenosti. Dovoljno su čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne i za najosetljiviju kožu glave. Eliminiše lomljenje, čupanje, kidanje kose i pruža bezbolno raščešljavanje posle pranja kose. Može sе koristiti i za češljanje ekstenzija i perika.

Preporuka: Wet Brush četke za kosu su pogodne za sve tipove kose, pogotovo dečiju kosu i kosu koja je pretrpela neki od hemijskih tretmana: keratinsko ispravljanje, minival, dekoloraciju (blajhanje).

Wet Brush četke za kosu mogu se kupiti u prodajnim objektima: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 Beograd i Hairlovers Institute, Beograd na vodi, Hercegovačka 14.

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wet Brush FLEX DRY PINK MOROCCO – Četka za raščešljavanje kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871