Wet Brush MEN CARBON PRINT – Četka za kosu, za muškarce

1999 RSD

Wet Brush MEN CARBON PRINT – četka za raščešljavanje kose za muškarce dizajnirana za kosu koja se mrsi. Wet Brush četke za raščešljavanje mokre i suve kose, ravne, kovrdžave, tanke i debele, ženske i muške, pa čak i tanke, dečije kose koje su sklone brzom i dramatičnom mršenju.

Wet Brush četke za kosu dizajnirane su da sa lakoćom raščešljavaju sve tipove kose. Na prvi pogled izgleda kao svaka druga, obična četka, međutim tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne, a pri tome snažne i veoma jake pa lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost ovih iglica omogućava zaštitu kose i bezbedno češljanje bez kidanja, čupanja, bola i trauma.

Vrhovi iglica imaju SofTips™ kapice, koje su dvostruko ojačane i osigurane protiv oštećenja i otpadanja kako ne bi došlo do povreda kože glave prilikom češljanja. Meke i nežne SofTips kapice obezbeđuju prijatnu masažu skalpa i stimulaciju prokrvljenosti koja je od izuzetne važnosti za zdravu kožu glave i sprečavanje i usporavanje opadanja kose kod muškaraca. Dovoljno su čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne i za najosetljiviju kožu glave. Wet Brush četka za kosu eliminiše lomljenje, čupanje, kidanje kose i pruža bezbolno raščešljavanje posle pranja kose. Može sе koristiti i za češljanje ekstenzija i perika.

Preporuka: Wet Brush četke za kosu su pogodne za sve tipove kose, pogotovo kose koje su pretrpele neke od hemijskih tretmana: keratinsko ispravljanje, minival, dekoloraciju (blajhanje).

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wet Brush MEN CARBON PRINT – Četka za kosu, za muškarce“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871