Wet Brush PALM ENHANCER-Četka za bradu i kosu

2699 RSD

Wet Brush PALM ENHANCER: Četka za bradu i kosu

Wet Brush četka za bradu i kosu napravljena je od drveta, dok su čekinje kombinacija divlje svinje i najlona koje uspešno raščešljavaju i čine urednom čak i najupornije i najjače vlasi brade. Takođe se može koristiti i kao četka za kosu. Prikladne je veličina za ugodno držanje u ruci.

Brand

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: J&D Beauty Products, UK
Zemlja porekla: Velika Britanija
Uvoznik za Srbiju: DAMB d.o.o. , Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wet Brush PALM ENHANCER-Četka za bradu i kosu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *