Wet Brush STICKER – Četka za kosu, roze sa stikerima

1999 RSD

Wet Brush STICKER PINK – četka za raščešljavanje kose dizajnirana za kosu koja se mrsi. Wet Brush četke za raščešljavanje mokre i suve kose, ravne, kovrdžave, tanke i debele, ženske i muške, pa čak i tanke, dečije kose koje su sklone brzom i dramatičnom mršenju. U paketu se nalaze stikeri kojima možete samostalno ukrasiti četku. Deca je obožavaju! Idealno za poklon.

Wet Brush četke za kosu dizajnirane su da sa lakoćom raščešljavaju sve tipove kose. Na prvi pogled izgleda kao svaka druga, obična četka, međutim tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne, a pri tome snažne i veoma jake pa lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost ovih iglica omogućava zaštitu kose i bezbedno češljanje bez kidanja, čupanja, bola i trauma. Vrhovi iglica imaju SofTips™ kapice, koje su dvostruko ojačane i osigurane protiv oštećenja i otpadanja kako ne bi došlo do povreda kože glave prilikom češljanja. Meke i nežne SofTips kapice obezbeđuju prijatnu masažu kožu glave i stimulaciju prokrvljenosti. Wet Brush četke dovoljno su čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne i za najosetljiviju kožu glave. Eliminiše lomljenje, čupanje, kidanje kose i pruža bezbolno raščešljavanje posle pranja kose. Može sе koristiti i za češljanje ekstenzija i perika.

Preporuka: Wet Brush četke za kosu su pogodne za sve tipove kose, pogotovo kose koje su pretrpele neke od hemijskih tretmana: keratinsko ispravljanje, minival, dekoloraciju (blajhanje).

*Fotografija je informativnog karaktera i može se po nijansi približno razlikovati od stvarnog proizvoda.

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wet Brush STICKER – Četka za kosu, roze sa stikerima“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871