Boja za kosu JOICO LUMISHINE YOUTHLOCK 3NNA – Prirodno pepeljasto tamno braon za potpuno pokrivanje sedih

1700 RSD

Boja za kosu JOICO LUMISHINE 3NNA / 3.001 – Prirodno pepeljasto tamno braon za potpuno pokrivanje sedih

Natural Natural Ash (NNA) serija tonova poseduje prirodnu bazu izbalansiranih osnonih tonova sa pepeljastim podtonom za vibrantne, žive rezultate. Transparentnost boje je umanjena, pa je omogućeno 100% pokrivanje sedih.

Joico Lumishine boje za kosu su veoma nežne za kosu i sa obnavljajućim svojstvima zahvaljujući maloj količini amonijaka. Formula Lumishine boje 100% obnavlja kosu i čini je jačom dajući joj izuzetan holivudski sjaj i intenzivnu boju.

Joico Lumishine YouthLock boje za kosu su idealne ukoliko želite:

 • Apsolutnu pokrivenost sedih i poverenje i sigurnost u dugotrajnost rezultata
 • Da vratite kosi blistavost i sjaj
 • Da je kosa pod prstima glatka i zategnuta
 • Da redukujete znake starenja ili oštećenja kose
 • Da ukrotite neposlušnu, grubu kosu i olakšate oblikovanje
 • Da kosi vratite pokret, obnovite elastičnost i mekoću.

Način upotrebe:

 • Joico LumiShine YouthLock boja za kosu se meša sa Joico Lumishine Developer 20 vol (6%) razvijačem, u razmeri 1: 1.
 • Kosu podeliti u sekcije radi lakše aplikacije, pa nanositi pomoću četkice.
 • Vreme razvijanja boje je 35-45 minuta (ili, za otporne sede ili ukoliko je procenat sedih vlasi veći od 75%, vreme procesa razvijanja je i do 45 minuta).
 • Ne zagrevati.

* Nakon bojenja, kao odgovarajuću negu kose u kućnom režimu, koristiti negu iz Joico K-Pak Color Therapy linije.

Joico Lumishine profesionalna trajna boja za kosu

NOVE Joico LumiShine boje obnavljaju strukturu kose iznutra zahvaljujući ArgiPlex i Quadramine® Complex tehnologiji, dajući joj vibrantni sjaj, dugotrajnu boju i zdrav izgled. Joico Lumishine boje za kosu regenerišu, jačaju kosu i pružaju joj i do dva puta veći sjaj već u prvom nanošenju. Štiti kosu, hrani je i neguje, čuvajući njenu vlažnost, mekoću i sjaj čak i do 30 pranja. Permanentne YouthLock boje iz porodice Lumishine sadrže i dodatne anti-aging elemente kao što su kolagen, patentirani Joico kondicioni kompleks, amino-kiseline i buriti ulje, kako bi se zreloj, gruboj sedoj kosi vratio zdrav i sjajan izgled, vibrantnost, gipkost i pokretljivost.

 • COLLAGEN :
  Jača dlaku i pomaže u hidrataciji zrele, grube, osetljive sede kose.
 • VOĆNO BURITI ULJE :
  Vraća sjaj i pojačava refleksiju gruboj sedoj kosi. Zadržava vlagu unutar dlake osiguravajući joj neophodnu hidrataciju.
 • BOND-BUILDING ARGININE :
  Prirodna amino-kiselina koje je glavni sastojak dlake koji joj obezbeđuje snagu i otpornost na lom, kidanje, lom i ostala oštećenja.
 • QUADRAMINE® COMPLEX : Joico ekskluzivna mešavina proteina male molekularne mase i veličine (MVS 150-2500) brzo utiče na maksimalnu rekonstrukciju dlake, od kutikule do korteksa. Koji se rezultat time postiže? Garantovano zdravija kosa nakon svake usluge bojenja LumiShine bojama za kosu.
 • PATENTED CONDITIONING COMPLEX : Ovaj kondicioni kompleks oblaže dlaku kreirajući zaštitni omotač koji neguje bojenu kosu i štiti boju od izbleđivanja i do 30 šamponiranja* zaključavajući neophodnu količinu vlage, dajući joj mekoću i izrazit sjaj.

*Kada se nakon bojenja kose nastavi sa odgovarajućom negom za farbanu kosuJoico  K-PAK® Color Therapy™ šampon i kondicioner.

***Joico Lumishine YouthLock boje za kosu mogu se kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu JOICO LUMISHINE YOUTHLOCK 3NNA – Prirodno pepeljasto tamno braon za potpuno pokrivanje sedih“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871