Boja za kosu KOLESTON PERFECT 7/71 – Pepeljasto svetlo čokoladno smeđa

1490 RSD

Boja za kosu KOLESTON PERFECT 7/71: Pepeljasto braon srednje svetlo plava dizajnirana za posvetljivanje kose do 4 tona. Sadrži lipide koji vraćaju vlagu i hidriraju oštećenu i poroznu kosu, čuvaju strukturu kose, vraćaju balans i ravnomerno raspoređuju pigmenete od korena do krajeva. Daju brilijantana sjaj, visoko posvetljivanje i spektar nijansi koji čine kosu lepom, blistavom i atraktivnom. Uravnoteženi tonovi daju jasan i čist ton. Dizajnirana za fine pepeljasto čokoladne odsjaje.

Šta krije broj 7/71?

  • 7 – je svetlina željene boje, u ovom slučaju srednje svetlo plava
  • 7 – željena nijansa na kosi, topla braon finog čokoladnog tona
  • 1 – podton, odnosno hladna pepeljasta nijansa koja neutrališe crvenkaste odsjaje.

Wella Professionals Koleston Perfect 7/71 meša se sa Welloxon 6% hidrogenom za kosu u odnosu 1:1**.

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.
**Na jednu tubu Koleston Perfect Deep Browns čokoladne braon boje za kosu 60ml ide jedna bočica odgovarajućeg Welloxon razvijača od  6% ili 9% .

Napomena: Boje na slikama se mogu razlikovati u zavisnosti od prikaza na ekranu, pa ne možemo garantovati za njenu realnu nijansu.

Meša se sa:
Wella Professionals Koleston Perfect 7/71 meša se sa Welloxon 6% hidrogenom za kosu u odnosu 1:1.
Potrebno vreme delovanja boje je od 45 minuta.

Savet:
Boju nanesite na kosu četkicom u obilnoj količini isključivo na neofarbani deo kose. Ukoliko postoje sede, posebnu pažnju obratite da se regija sa najviše sedih pokrije prva. Ukoliko postoji potreba za osvežavanjem krajeva, poslednjih 10-20 minuta delovanja boje možete je raščešljati na ostatak kose ili koristite drugu smesu boje koja je pomešana sa slabijim hidrogenom. Nikada nemojte boju mešati sa manjom ili većom količinom hidrogena od preporučene ili držati boju kraće ili duže od naznačenog vremena delovanja.

Prelivi:
Ukoliko želite da osvežite boju kose, Koleston Perfect 7/71 ili Color Touch 7/71 sa 1,9% ili 4% hidrogena u razmeri 1:2 i vremenom delovanja 10-20min.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu KOLESTON PERFECT 7/71 – Pepeljasto svetlo čokoladno smeđa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.