Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Wella Professional WELLOXON 6%-Profesionalni hidrogen za boje za kosu 60ml

(6 recenzije korisnika)

420 RSD

Wella Professional WELLOXON 6% 60ml – profesionalni hidrogen za boje za kosu je kompatibilan sa svim permanentnim bojama za kosu ali je optimizovan i daje najbolje rezultate u kombinaciji sa bojama za kosu iz asortimana Wella Professional:

 • Wella Koleston Perfect (Trajna boja za kosu)
 • Wella Illumina (Trajna boja za kosu sa izuzetnim sjajem kose)
 • Blondor dekolorant (blanš za kosu)
 • Magma by Blondor (pigmentisani blanš za kosu)

Aktivira tehnologiju nege unutar Wella Professionals boja za kosu, pa je i jedini kompaktibilni razvijač koji se može koristiti u miksturama. Ostavlja kosu u dobroj formi sa minimum oštećenja u odnosu na ostale hidrogene dostupne u parfimerijama, daje najlepše rezultate boje, dugotrajnost i sprečava ispiranje boje sa kose. Formula je kremaste teksture što dozvoljava brzu, jednostavnu i preciznu aplikaciju.  Može da se meša sa svim tonovima. Koristi se za podizanje 1-2 nivoa svetline.

Welloxon 6% hidrogen za boju za kosu dostupan je i u ambalaži od 1000ml.

Savet:
Za najbolje rezultate, nakon bojenja, kosu negovati Wella Professionals INVIGO Color Brillance ili Color Recherge proizvodima za farbanu kosu.

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Nivo posvetljavanja i vreme delovanja:

 • 12% hidrogen posvetljuje kosu za 3 tona, a uz upotrebu Koleston Perfect Special Blonde boja i do 5 nivoa i vreme delovanja je 50-60 minuta
 • 9% hidrogen posvetljuje kosu za 2 tona, a uz upotrebu Koleston Perfect Special Blonde boja i do 3 nivoa i vreme delovanja je 40-50 minuta
 • 6% hidrogen posvetljuje kosu za 1 tona i vreme delovanja je 30-40 minuta
 • 4% hidrogen posvetljuje kosu do pola tona, koristi se za dobijanje istog tona ili veće dubine boje, i vreme delovanja je 20-30 minuta
 • 1,9% hidrogen ne posvetljuje kosu, koristi se za pastelno toniranje i korigovanje nijanse i njegovo vreme delovanja je 10-20 minuta

Razmera:
Uvek se pridržavajte uputstva proizvođača iz ambalaže o odnosu boje i hidrogena.

Prelivi:
Ukoliko želite da osvežite boju kose uradite to sa hidrogenom 1,9% u razmeri 1:2 i vremenom delovanja 10-20min.

Saveti:
Nivo svetline se dobija odabirom boje, ali i odabirom procenta hidrogena koji mešate sa bojom za kosu. Nikada nemojte boju mešati sa manjom ili većom količinom hidrogena od prepeporučene ili držati boju kraće ili duže od naznačenog vremena delovanja.

Brand

Zapremina

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: Wella Professionals
Zemlja porekla: Nemačka
Uvoznik za Srbiju: Orbico Beauty d.o.o. , Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Sastav

AQUA/ WATER/ EAU, HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, MINERAL OIL/ HUILE MINÉRALE/ PARAFFINUM LIQUIDUM, SALICYLIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, PHOSPHORIC ACID, ETIDRONIC ACID

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

6 recenzija za Wella Professional WELLOXON 6%-Profesionalni hidrogen za boje za kosu 60ml

 1. Vesna

  Ovaj hidrogen se razlikuje od drugih, jer ne gori kosu ni kozu, prijatnog je mirisa.

 2. Tijana

  Odličan je.

 3. Angela Nađ

  Odličan je

 4. Angela Nađ

  Hidrogen je odličan !

 5. Danijela

  Odličan. Korišćen uz farbu Ilumina 7/

 6. Jelena (potvrđen vlasnik)

  Veoma sam zadovoljna hidrogenom. Koristim ga uz farbu Illumina 6.16.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …