Besplatna dostava za sve narudžbine preko 5000 rsd

Dostava na teritoriji cele Srbije

JOICO K-PAK Deep Penetrating Reconstructor Dubinski tretman za veoma oštećenu i lomljivu kosu

3580 RSD

K-PAK multi-aktivna formula sastoji se od mega-doza revolucionarnih tehnologija pod nazivom Bio-Advanced Peptide™ i Quadramine® complex – dve najmoćnije rekonstruktivne tehnologije koje obnavljaju i jačaju kosu precizno tačno gde je to kosi potrebno i kada joj je potrebno.

JOICO K-PAK Deep Penetrating Reconstructor – snažan dubinski tretman za veoma oštećenu i lomljivu kosu

Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor tretman sadrži najveću koncentraciju Joico Quadramine Complex-a od bilo kog proizvoda iz Joico familije. Ovaj proizvod momentalno oporavlja kosu ostavljajući je sa odmah primetnim rezultatima u jačini kose i njenoj otpornosti na lom i kidanje, u teksturi i samom izgledu. Odličan je za kosu sa vidljivim oštećenjima i znakovima kidanja, za kosu sa ispucalim krajevima. Ostavlja kosu sjajnu, jaku, i zdravu.

  • Maksimalna koncentracija Quadramine Complex-a
  • Najbolji izbor za istinsko obnavljanje kose
  • Obnavlja strukturu kose negativno i / ili pozitivno naelektrisanim proteinima
  • 19 aminokiselina je rasporedjeno u tačnom redosledu koji je potreban za obnovu oštećene kose
  • Ne utiče na postojanost boje
  • pH: 4,5-5,5

Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor dubinski tretman je prava „HITNA POMOĆ“ koja pruža izuzetnu pomoć protiv vidnih oštećenja, kidanja i pucanja kose, terapija za izuzetno slabu i osetljivu kosu. Već nakon prvog nanošenja kosa je vidno oporavljena, jača i zdravija.

Sastav:
QUADRAMINE COMPLEX ekskluzivna „pametna“ tehnologija koja sadrži identične keratin-proteine koji se nalaze u ljudskoj kosi, pa pomažu oporavak kose spolja i iznutra. Ovi proteini aktivno „traže“ i prodiru tačno u oštećene delove dlake, momentalno popunjavajući nestale amino-kiseline, obnavljajući elastičnost, jačinu i zaštitu.

ALOE VERA i ULJE SEMENA ŠAFRANIKE pružajuju negu i hidrataciju ostavljajući kosu lepu i zdravu.

Način upotrebe:

  • Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor tretman naneti na vlažnu kosu
  • Ostaviti da deluje punih 5 minuta. Ne više od toga.
  • Isprati.

Za najbolje rezultate, kosu prvo oprati sa Joico K-PAK šamponom, a nakon tretmana, naneti Joico K-PAK Intense Hydrator. K-PAK dubinski rekonstruktor može se kombinovati sa svim ostalim Joico linijama do dva puta nedeljno, u zavisnosti od toga koliko je potrebno da se kosa vrati u optimalno stanje.

*Joico proizodi za kosu se mogu kupiti u našim prodajnim objektima: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JOICO K-PAK Deep Penetrating Reconstructor Dubinski tretman za veoma oštećenu i lomljivu kosu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871