Redken EXTREME LENGTH SEALER – Tretman za jačanje kose i zaštitu krajeva od pucanja

3099 RSD

Redken EXTREME LENGTH SEALER – proteinski tretman za jačanje kose i sprečavanje pucanja krajeva. Dizajniran za rast kose.
Preporučen za slabu kosu koja puca i ne prelazi određenu dužinu u rastu.

Redken Extreme Length Sealer, neispirajući tretman, sprečava oštećenja, kidanje u dužini i pojavu ispucalih krajeva kose. Obogaćen je biotinom čini kosu jakom od korena do vrhova, intenzivno ciljajući sve slabe i kritične tačke gde dlaka puca ili „cveta“. Kada se koristi u kombinaciji sa Redken Extreme šamponom i prajmerom (Redken Extreme Length Primer) kosa dobija priliku da postigne maksimalnu dužinu pri rastu, i to do 15 cm za godinu dana.

Formula sadrži Protein Chain Complex – inovativna Redken tehnologija koja prodire duboko do samog korteksa dlake, dajući joj snagu, zdrav izgled i otpornost.

  • 18-MEA – vraća i zadržava prirodni sjaj kose.
  • CERAMIDE – jača unutrašnja vlakna dlake i sprečava kidanje, pucanje i lomljenje dlake.
  • INTERLOCK PROTEIN COMPLEX – tehnologija koja regeneriše unutrašnju snagu dlake, ojačava kutikulu i kreira površinski zaštitni omotač dlake.
  • BIOTIN – čini kosu zdravijom, jačom, otpornijom i debljom.

*Redken Extreme Length Sealer tretman za jačanje i sprečavanje pucanja krajeva kose se može kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Način upotrebe:

  • Okrenuti četkicu u položaj “on” i istisnuti proizvod iz tube na četkicu.
  • Naneti na vlažnu, peškirom prosušenu kosu ili suve krajeve.
  • Ne ispirati.
  • Oblikovati kosu po želji.
  • Obrisati četkicu proizvoda suvom maramicom. Četkicu ne ispirati.

Savet:
Za najbolje rezultate koristiti u kombinaciji sa Redken Extreme šamponom i prajmerom (Redken Extreme Length Primer) jer će kosa dobiti dovoljnu količinu proteina za snagu, kao i zaštitu od pucanja i kidanja kose u kritičnim zonama. Samim tim kosa će dobiti priliku da postigne maksimalnu dužinu pri rastu, i to do 15 cm za godinu dana.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Redken EXTREME LENGTH SEALER – Tretman za jačanje kose i zaštitu krajeva od pucanja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …