Redken EXTREME LENGTH PRIMER – Tretman za jačanje i rast kose

3099 RSD

Redken EXTREME LENGTH PRIMER – proteinski tretman za jačanje kose i sprečavanje pucanja dlake u kritičnoj zoni. Dizajniran za slabu kosu koja puca i ne prelazi određenu dužinu u rastu.

Redken Extreme Length prajmer, ispirajući tretman, obogaćen je biotinom i čini kosu jakom od korena do vrhova, intenzivno ciljajući sve slabe i kritične tačke gde dlaka puca ili „cveta“. Kada se koristi u kombinaciji sa Redken Extreme šamponom i silerom (Redken Extreme Length Sealer) kosa dobija priliku da postigne maksimalnu dužinu pri rastu, i to do 15 cm za godinu dana.

Formula sadrži Protein Chain Complex – inovativna Redken tehnologija koja prodire duboko do samog korteksa dlake, dajući joj snagu, zdrav izgled i otpornost.

  • 18-MEA – vraća i zadržava prirodni sjaj kose.
  • CERAMIDE – jača unutrašnja vlakna dlake i sprečava kidanje, pucanje i lomljenje dlake.
  • INTERLOCK PROTEIN COMPLEX – tehnologija koja regeneriše unutrašnju snagu dlake, ojačava kutikulu i kreira površinski zaštitni omotač dlake.
  • BIOTIN – čini kosu zdravijom, jačom, otpornijom i debljom.

*Redken Extreme Length Primer tretman za jačanje i rast kose se može kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Nema na zalihama

Način upotrebe:

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Redken EXTREME LENGTH PRIMER – Tretman za jačanje i rast kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871