Wella Professionals FUSION INTENSE REPAIR AMINO REFILLER – Dubinski tretman za oštećenu kose

4179 RSD

Wella Professionals FUSION INTENSE REPAIR AMINO-REFFILER – dubinski intenzivni tretman na bazi aminokiselina za dubinsku rekonstrukciju veoma oštećene kose dizajniran za mehanički oštećenu kosu, hemijski oštećenu kosu i termički oštećenu kosu. Inovativna formulacija Fusion linije pruža do 95% više otpornosti na pucanje i kidanje kose.* Fusion formula sadrži Silksteel Fusion program, nastao inspirisan elastičnom paukovom svilom, jednom od najjačih vlakana u prirodi. Ona prodire duboko u korteks dlake, popunjavajući šupljine nastale oštećenjenjem, odmah oporavljajući kosu. Takođe, na ovaj način vezuje vlakna u dlaci i pomaže u sprečavanju budućeg kidanja i pucanja kose. Oštećena kosa je vidno obnovljena, glatka, elastična i otporna na kidanje. Zahvaljujući ovoj ekskluzivnoj formuli, Fusion Amino-Refiller kosi pruža zaštitu čak i od svakodnevnog češljanja i četkanja, kao i od toplotnih alata za oblikovanje kose (fen, presa, figaro, ostali stajleri), ostavljajući kosu snažu, elastičnu i otpornu na oštećenja. Kosa je vidno oporavljena i zdrava.

Način upotrebe: Nakon pranja kose Fusion šamponom, peškirom upiti višak vode pa podeliti kosu u 4 sekcije. Naneti Wella Professional Fusion Amino-Reffiler na oštećene i krte delove kose (krajeve i dužinu kose). Nežno raščešljati, kosu uviti u neupijajuću zaštitu (najlonski turban), ali nije neophodno. Aktivirati toplotom fena, difuzera, pod haubom ili klimazonom, 5-10 minuta za dugotrajne rezultate. Naneti Fusion regenerator ili masku za dodatnu negu i hidrataciju. Raščešljati. Temeljno isprati.

Savet: Za najbolje rezultate koristiti ga uz Wella Professional Fusion šampon i Fusion regenerator ili Fusion masku za oštećenu kosu.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wella Professionals FUSION INTENSE REPAIR AMINO REFILLER – Dubinski tretman za oštećenu kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871