Joico K-PAK H.K.P. Chemical Protector – Tečni keratin protein za zaštitu kose od hemijskih oštećenja

2630 RSD

Joico K-Pak Professional H.K.P. Liquid Protein Chemical Protector: Tečni humani keratin protein za zaštitu kose od hemijskih oštećenja

 Joico K-PAK Professional HKP je profesionalni tretman za kosu od čistog oblika humanog keratin-proteina keratina u tečnom obliku koji poboljšava rezultate hemijskih tretmana. Jača kosu, popunjava oštećene zone, smanjuje poroznost dlake pre farbanja čime utiče na ravnomerno deponovanje pigmenata iz boje za kosu čineći je zdravom, vibrantnom, jakom i otpornom na oštećenja.

Joico K-PAK HKP je specijalna mešavina pozitivno i negativno naelektrisanih proteina male molekularne težine  (MVS 150-2500). Oni se veoma brzo i efikasno vezuju za oštećene zone dlake i na taj način osiguravaju maksimalnu zaštita i obnovu svake vlasi pojedinačno spolja i unutra, od kutikule do korteksa.

Joico K-PAK HKP čini da boja traje duže, izgleda živopisnije i ostaje izjednačena od korena do krajeva. Kada se koristi u tretmanu trajne ondulacije, mini-vala, H.K.P. jača kosu i poboljšava teksturu i izgled tretirane kose, sa manje oštećenja koja inače nastaju u toku procesa.

 

 

Način upotrebe:

  • Za zaštitu kose pre farbanja: Kosu deliti po sekcijama, pa naprskati na svaki pramen pojedinačno neposredno pre aplikacije boje ili preliva, pogotovo u zovama porozne i oštećene kose. Raščešljati, , pa nastaviti sa bojenjem.
  • Kao zaštitni tretman pre mini-vala ili keratinskog ili brazilskog ispravljanja:  Kosu deliti po sekcijama, pa naprskati na svaki pramen pojedinačno, kako bi se omogućilo oblaganje dlake, i to neposredno pre upotrebe losiona za mini-val, odnosno za brazilsko ispravljanje. Odraditi proces po uputstvima proizvođača.  Posle ispiranja lagano naprskati H.K.P. preko viklera. Ostaviti da deluje 5 minuta, ne ispirati. Naneti neutralizator i završiti proces.

 

Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Joico K-PAK H.K.P. Chemical Protector – Tečni keratin protein za zaštitu kose od hemijskih oštećenja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871