Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Joico K-PAK HKP Chemical Protector – Tečni keratin protein za zaštitu kose od hemijskih oštećenja

3860 RSD

Joico K-Pak Professional H.K.P. Liquid Protein Chemical Protector: Tečni humani keratin protein za zaštitu kose od hemijskih oštećenja

 Joico K-PAK Professional HKP je profesionalni tretman za kosu od čistog oblika humanog keratin-proteina keratina u tečnom obliku koji poboljšava rezultate hemijskih tretmana. Jača kosu, popunjava oštećene zone, smanjuje poroznost dlake pre farbanja čime utiče na ravnomerno deponovanje pigmenata iz boje za kosu čineći je zdravom, vibrantnom, jakom i otpornom na oštećenja.

Joico K-PAK HKP je specijalna mešavina pozitivno i negativno naelektrisanih proteina male molekularne težine  (MVS 150-2500). Oni se veoma brzo i efikasno vezuju za oštećene zone dlake i na taj način osiguravaju maksimalnu zaštita i obnovu svake vlasi pojedinačno spolja i unutra, od kutikule do korteksa.

Joico K-PAK HKP čini da boja traje duže, izgleda živopisnije i ostaje izjednačena od korena do krajeva. Kada se koristi u tretmanu trajne ondulacije, mini-vala, H.K.P. jača kosu i poboljšava teksturu i izgled tretirane kose, sa manje oštećenja koja inače nastaju u toku procesa.

 

 

Način upotrebe:

  • Za zaštitu kose pre farbanja: Kosu deliti po sekcijama, pa naprskati na svaki pramen pojedinačno neposredno pre aplikacije boje ili preliva, pogotovo u zovama porozne i oštećene kose. Raščešljati, , pa nastaviti sa bojenjem.
  • Kao zaštitni tretman pre mini-vala ili keratinskog ili brazilskog ispravljanja:  Kosu deliti po sekcijama, pa naprskati na svaki pramen pojedinačno, kako bi se omogućilo oblaganje dlake, i to neposredno pre upotrebe losiona za mini-val, odnosno za brazilsko ispravljanje. Odraditi proces po uputstvima proizvođača.  Posle ispiranja lagano naprskati H.K.P. preko viklera. Ostaviti da deluje 5 minuta, ne ispirati. Naneti neutralizator i završiti proces.

 

Zapremina

Brand

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: USA
Proizvođač: Joico Labaratories, Los Angeles, California
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. , Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Sastav

Water/Aqua/Eau, Pentapeptide-29, Cysteinamide, Pentapeptide-30, Cysteinamide, Tetrapeptide-28, Argininamide, Tetrapeptide-29 Argininamide Hydrolyzed Keratin, Cocodimonium, Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Yeast Extract/Faex/Extrait de Levure, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Phenoxyethanol,Methyl Gluceth-10, Polyquaternium-11, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Citric Acid, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Hydroxyde, Limonene, Benzyl Alcohol, Fragrance/ Parfum, Yellow 5 (CI 19140)

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Joico K-PAK HKP Chemical Protector – Tečni keratin protein za zaštitu kose od hemijskih oštećenja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …