Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

JOICO Lumishine Creme Developer 5 VOL – Profesionalni hidrogen za Joico boje za kosu 950ml

3090 RSD

JOICO Lumishine Creme Developer 5 VOL (1,5%) 950ml: Profesionalni hidrogen za boje za kosu kompatibilan je sa svim permanentnim i polu-permanentnim JOICO Lumishine bojama za kosu.

Aktivira ArgiPlex tehnologiju nege unutar Joico Lumishine boja za kosu, pa je i jedini kompaktibilni razvijač koji se može koristiti u miksturama sa ovim bojama. Ostavlja kosu u dobroj formi sa minimum oštećenja u odnosu na ostale hidrogene dostupne u parfimerijama, daje najlepše rezultate boje, dugotrajnost i sprečava ispiranje boje sa kose. Formula je kremaste teksture što dozvoljava brzu, jednostavnu i preciznu aplikaciju. Može da se meša sa svim tonovima. Koristi se isključivo za deponovanje pigmenata, odnosno za potamnjivanje, bojenje ton-na-ton, mešanje sa bojama u svrhu toniranjna ili neutralisanja neželjenih odsjaja na kosi.

Moćna Joico ArgiPlex™ tehnologija obnavlja i štiti pokidane veze unutar dlake. Arginin, „pametna“ esencijalna aminokiselina, deluje unutar dlake, cilja slabe i pokidane veze ponovo ih vezujući spaja i ojačava. Rezultat: trenutno zdravija, lako upravljiva kosa sa 2X više sjaja.

Savet:
Za najbolje rezultate, nakon bojenja, kosu negovati Joico K-PAK Color Therapy ili Joico Color Endure proizvodima za farbanu kosu.

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd.

Nivo posvetljavanja i vreme delovanja:
Joico Creme Developer 5 VOL ne posvetljuje kosu. Koristi se isključivo za deponovanje pigmenata, odnosno za mešanje sa bojama u svrhu toniranjna ili neutralisanja neželjenih odsjaja na kosi.

Razmera:
Uvek se pridržavajte uputstva proizvođača iz ambalaže o odnosu boje i hidrogena. Joico Lumichine Creme Developer 5 VOL (1,5%) u razmeri 1:1 i vremenom delovanja 5-35min.

VAŽNO:
Nivo svetline se dobija odabirom boje, ali i odabirom procenta hidrogena koji mešate sa bojom za kosu. Nikada nemojte boju mešati sa manjom ili većom količinom hidrogena od prepeporučene ili držati boju kraće ili duže od naznačenog vremena delovanja.

Brand

Zapremina

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: USA
Proizvođač: Joico Labaratories, Los Angeles, California
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. , Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Sastav

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JOICO Lumishine Creme Developer 5 VOL – Profesionalni hidrogen za Joico boje za kosu 950ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …