JOICO Vero K-PAK Veroxide Creme Developer 10 VOL – Profesionalni hidrogen za Joico boje za kosu 950ml

2690 RSD

JOICO Vero K-PAK Color Veroxide Developer 10 VOL (3%) 950ml: Profesionalni hidrogen za boje za kosu kompatibilan je sa svim permanentnim i polu-permanentnim JOICO Vero K-PAK Color bojama za kosu.

Joico Vero K-PAK Color Veroxide je nežni kremasti hidrogen formulisan sa sastojcima za dugotrajnu hidrataciju – skualenom. Održava nepromenjenu strukturu kose u procesu bojenja.

Karakteristike i prednosti:

  • Pomaže u održavanju nepromenjene strukture kose tokom procesa bojenja
  • Stabilizovana formula za brzo i lako mešanje
  • Kompatibilan je sa VeroLight, VeroBlue, K-PAK Creme Lightener, Blonde Life Lightening Creme 9+ i svim K-PAK Color bojama za kosu, tonerima i linijom Joico High Lift.
  • Odnos mešanja je 1:1

Savet:
Za najbolje rezultate, nakon bojenja, kosu negovati Joico K-PAK Color Therapy ili Joico Color Endure proizvodima za farbanu kosu.

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd.

Nivo posvetljavanja i vreme delovanja:
Joico K-PAK Vero Color Creme Developer Veroxide 10 VOL ne posvetljuje kosu. Koristi se isključivo za deponovanje pigmenata, odnosno za mešanje sa bojama u svrhu toniranjna ili neutralisanja neželjenih odsjaja na kosi. Podiže svetlinu od pola tona do ton, u zavisnosti od izabranog nivoa svetline boje za kosu.

Razmera:
Uvek se pridržavajte uputstva proizvođača iz ambalaže o odnosu boje i hidrogena. Joico K-PAK Vero Color Creme Developer Veroxide 10 VOL (3%) u razmeri 1:1 i vremenom delovanja 25-35min.

VAŽNO:
Nivo svetline se dobija odabirom boje, ali i odabirom procenta hidrogena koji mešate sa bojom za kosu. Nikada nemojte boju mešati sa manjom ili većom količinom hidrogena od prepeporučene ili držati boju kraće ili duže od naznačenog vremena delovanja.

Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JOICO Vero K-PAK Veroxide Creme Developer 10 VOL – Profesionalni hidrogen za Joico boje za kosu 950ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871