Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

JOICO Vero K-PAK Veroxide Creme Developer 20 VOL – Profesionalni hidrogen za Joico boje za kosu 950ml

2740 RSD

JOICO Vero K-PAK Color Veroxide Developer 20 VOL (6%) 950ml: Profesionalni hidrogen za boje za kosu kompatibilan je sa svim permanentnim i polu-permanentnim JOICO Vero K-PAK Color bojama za kosu.

Joico Vero K-PAK Color Veroxide je nežni kremasti hidrogen formulisan sa sastojcima za dugotrajnu hidrataciju – skualenom. Održava nepromenjenu strukturu kose u procesu bojenja.

Karakteristike i prednosti:

  • Pomaže u održavanju nepromenjene strukture kose tokom procesa bojenja
  • Stabilizovana formula za brzo i lako mešanje
  • Kompatibilan je sa VeroLight, VeroBlue, K-PAK Creme Lightener, Blonde Life Lightening Creme 9+ i svim K-PAK Color bojama za kosu, tonerima i linijom Joico High Lift.
  • Odnos mešanja je 1:1

Savet:
Za najbolje rezultate, nakon bojenja, kosu negovati Joico K-PAK Color Therapy ili Joico Color Endure proizvodima za farbanu kosu.

*Ovaj proizod za kosu možete kupiti u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9 i Hairlovers Institute, Hercegovačka 14, Beograd.

Nivo posvetljavanja i vreme delovanja:
Joico K-PAK Vero Color Creme Developer Veroxide 20 VOL posvetljuje kosu 1-2 tona, u zavisnosti od izabranog nivoa svetline boje za kosu. Koristi se za mešanje sa bojama u svrhu dobijanja željenog trajnog rezultata.

Razmera:
Uvek se pridržavajte uputstva proizvođača iz ambalaže o odnosu boje i hidrogena. Joico K-PAK Vero Color Creme Developer Veroxide 20 VOL (6%) u razmeri 1:1 i vremenom delovanja 35-45min.

VAŽNO:
Nivo svetline se dobija odabirom boje, ali i odabirom procenta hidrogena koji mešate sa bojom za kosu. Nikada nemojte boju mešati sa manjom ili većom količinom hidrogena od prepeporučene ili držati boju kraće ili duže od naznačenog vremena delovanja.

Brand

Zapremina

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Zemlja porekla: USA
Proizvođač: Joico Labaratories, Los Angeles, California
Uvoznik za Srbiju: Aponi d.o.o. , Bulevar Despota Stefana 116, Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Sastav

Water, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Mineral Oil, Acrylates/Ceteth 20 Itoconate Copolymer, C11 15 Pareth 40, Ceteth 20, Poloxamer 331, Polystyrene, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Stannate, Squalane, Disodium Phosphate, Phosphoric Acid, Methylparaben

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „JOICO Vero K-PAK Veroxide Creme Developer 20 VOL – Profesionalni hidrogen za Joico boje za kosu 950ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …