Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Tangle Teezer ULTIMATE FINISHER Hot Pink – Četka za dugu, gustu kosu i nadogradnju

2340 RSD

TANGLE TEEZER ULTIMATE FINISHER HOT PINK – četka za kosu sa dizajnirana za mokru i suvu kosu. Ultimate Finisher brenda Tangle Teezer je inovativna četka za kosu, sjajnog dizajna i praktična što za držanje u ruci, jednostavno raščešljavanje veoma duge kose i ekstenzija. Ova četka pruža jednostavno raščešljavanje i mokre i suve kose bez napora, trzanja i kidanja kose. Specijalno dizajnirana za lako i udobno držanje, sa specifičnom konfiguracijom Memory Flex zuba u dve dužine, Tangle Teezer četka za kosu glatko klizi kroz kosu svih dužina, posebno veoma dugu i gustu kosu i nadogradnju. Bez napora uklanja čvoriće i raščešljava je od korena do krajeva. Neutrališe naelektrisane vlasi, lepo zaglađuje kosu, dodaje joj sjaj i volumen. Pogodna je za sve tipove kose, pogotovo za kose sklone kidanju, oštećene i farbane kose, kovrdžave, veoma guste, grube i duge kose tako i za sve vrste ekstenzija i nadogradnji. Ne samo da je sjajna za svakodnevno četkanje i raščešljavanje kose, takođe se može koristiti za masažu temena i ravnomerno nanošenje preparata, što je čini veoma funkcionalnom.

*Preporučljiva je za raščešljavanje nadogradnje, umetaka i perika, kako od prirodne, tako i od sintetičke dlake.

Nema na zalihama

Brand

Deklaracija

Vrsta robe: Kozmetički proizvodi
Proizvođač: Tangle Teezer LTD, London, UK
Zemlja porekla: Velika Britanija
Uvoznik za Srbiju: Orbico Beauty d.o.o. , Podgorica, Crna Gora
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Rok trajanja

U skladu sa Pravilnikom o kozmetičkim proizvodima (‘Sl.glasnik RS’, br. 60/2019) kojim se, između ostalog, uređuje način deklarisanja kozmetičkih proizvoda. Prema članu 15. Pravilnika, “Za proizvode čiji je minimalni rok trajanja duži od 30 meseci, navođenje minimalnog roka trajanja nije obavezno.

U skladu sa ovim Pravilnikom, na našim proizvodima navodimo „period nakon prvog otvaranja“ (eng.Period after opening – PAO), koji je označen simbolom otvorene teglice, sa označenim brojem meseci i/ili godina i koji označava vremenski period tokom kojeg se proizvod može koristiti bez štetnih posledica po zdravlje potrošača. Napominjemo da ova oznaka nije navedena kod proizvoda kod kojih koncept trajnosti nakon otvaranja nije relevantan, što je, takođe, u skladu sa novodonetim Pravilnikom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tangle Teezer ULTIMATE FINISHER Hot Pink – Četka za dugu, gustu kosu i nadogradnju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *