Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH WARMING EXPRESS MASK – Samozagrevajuća maska za regeneraciju suve kose

2199 RSD

Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH WARMING EXPRESS MASK – Samozagrevajući instant tretman za regeneraciju suve i osetljive kose

Duboko intenzivni tretman za brz oporavak i hidrataciju suve i stresirane kose. Zagrevanjem utiče na otvaranje kutikule (površinskog sloja dlake) i prodora negujućih sastojaka u dublje slojeve dlake, ostavljajući kosu nahranjenom i popunjenom iznutra. Neguje i štiti kosu od novonastalih oštećenja.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Warming Express maska sadrži ekstrakte badema i kajsije koji aktivno utiču na rast i jačanje dlake, hidrataciju, obnavljanje strukture dlake, sprečavanju krzanja krajeva i opadanja kose. Takođe, inovativni Nutri Enrich kompleks (oleinska kiselina, pantenol i vitamin E) hidrira, hrani i štiti kosu od svakodnevnog stresa, dok su godži bobice, po kojima je cela Nutri-Enrich linija poznata, izuzetno bogate vitaminima, mineralima i peptidima koje povoljno utiču na vitalnost i zdrav i sjajan izgled kose.

 

Miris – Citrusno voćni mošusni:
Elegantna citrusno vitaminska nota u vrhu upletena sa senzualnim notama cvetanja u srcu sa toplim i negujućim tonovima u osnovi.

 

*Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Warming maska za suvu i stresiranu kosu se može kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Način upotrebe: 

  • Ravnomerno naneti na vlažnu kosu.
  • Ostaviti oko 30 sekundi da razvije temperaturu. Za postizanje maksimalnog efekta zagrevanja, masku naneti suvim rukama.
  • Dobro isprati.

 

Za optimalne rezultate nege i zaštitu farbane kose koristiti u kombinaciji sa šamponom Wella Professionals Nutri-Enrich šamponom za suvu kosu.

Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH WARMING EXPRESS MASK – Samozagrevajuća maska za regeneraciju suve kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871