Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH SHAMPOO – Šampon za regeneraciju suve kose

1499 RSD

Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH DEEP NOURISHING SHAMPOO – Šampon za dubinsku regeneraciju suve i osetljive kose

Wella Professionals INVIGO Nutri-Enrich Deep Nourishing šampon hrani i neguje suvu i stresiranu kosu obezbeđujući joj potpunu vitalnost.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing šampon sadrži Nutri Enrich kompleks (oleinska kiselina, pantenol i vitamin E) koji hidrira, hrani i štiti kosu od svakodnevnog stresa, kao i godži bobice koje su izuzetno bogate vitaminima, mineralima i peptidima.

 

Miris – Citrusno voćni mošusni:
Elegantna citrusno vitaminska nota u vrhu upletena sa senzualnim notama cvetanja u srcu sa toplim i negujućim tonovima u osnovi.

 

*Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing šampon za suvu i stresiranu kosu se može kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Način upotrebe: 

  • Naneti na vlažnu kosu i nežno umasirati.
  • Isprati.
  • Ponoviti postupak ukoliko je neophodno.

Za optimalne rezultate nege i intenzivne hidratacije suve i stresirane kose koristiti u kombinaciji sa samozagrevajućom Wella Professionals Nutri-Enrich Warming Express maskom i Wonder Balm neispirajućom kremom.

 

 

Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH SHAMPOO – Šampon za regeneraciju suve kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871