Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Šta je Olaplex tretman i kako deluje na vašu kosu?

Olaplex tretman – revolucija u nezi za dubinsku rekonstrukciju kose.

U nastavku ćemo pokušati da pojasnimo šta je Olaplex tretman, kako deluje, kako se koristi i šta čini za Vašu kosu.

Početak:
F
ormula Olaplex-a koji su razvili dr. Erik Presli i dr. Krejg Hokerda omogućava povezivanje popucalih disulfidnih veza u kosi, za vreme i nakon hemijskih tretmana, a pri tome je čini snažnom, glatkom i sjajnom, i sprečava nastajanje novih oštećenja. Olaplex je jedinstveni tretman i nije sličan ni jednom drugom. Tretman se može koristiti kao deo usluge bojenja kose, može se koristiti sa posvetljivačima ili samostalno za dubinsku regeneraciju.

Olaplex proizvodi ne sadrže silikone, sulfate, DEA (diathanolamine), aldehaide, parabene, gluten, veštačke boje, teške voskove i nije testiran na životinjama. 
Svetske zvezde poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez ga koriste kod svojih frizera, što govori o kvalitetu proizvoda.

Olaplex tretman se sastoji od 5 faza

  • Faza 1. – Olaplex 1. je Bond Multiplier je za profesionalnu upotrebu isključivo kao salonski tretman pod kontrolom profesionalaca. Glavna namena mu je da se meša sa bojama za kosu ili posvetljivačima bez straha da će doći do hemijskog oštećenja kose, ali se može stavljati na kosu kao prvi korak samostalnog tretmana u svrhu pripreme pre ovih usluga.
  • Faza 2. – Olaplex 2. Bond Perfector nanosi se neposredno nakon prve faze, odnosno nakon ispiranja Olaplex 1. a pre šamponiranja. Drži se na kosi 20-tak minuta. Preporuka je da se Olaplex tretman uradi jednom mesečno, mada to zavisi od stanja Vaše kose.
  • Faza 3. – Olaplex 3. Hair Prefector je formula za kućnu negu, a ujedno i nastavak samog salonskog tretmana. Koristi se u svrhu održavanja rezultata koje smo dobili nakon tretmana u salonu. Svesni ste i sami da vremenom efekat tretmana u urađenog u salonu slabi jer je kosa neprestano izložena štetnim uticajima što našim što iz okoline, i zato je potrebno negu nastaviti i nakon profesionalnog tretmana. Olaplex system je to i omogućio. Preporuka je da se koristi jednom nedeljno i da se upotrebljava pre šampona i regeneratora. Nanosi se na kosu i ostavlja da deluje 10 – 30 minuta. 

  • Faza 4. – Olaplex 4. Bond Maintenance Shampoo regeneriše, jača, hidrira, i neguje kosu dajući joj sjaj i lakoću oblikovanja. Šampon nežno uklanja nečistoće sa kose, i koristi se nakon ispiranja Olapex 3. Perfector-a.
  • Faza 5. – Olaplex 5. Bond Maintenance Conditioner je završna faza Olaplex tretmana i preporučuje se nakon šamponiranja. Ostavlja se da deluje 3 minute na kosi.

Prva dva dela Olaplex tretmana prepustite svojim frizerima, a treći korak Olaplex tretmana koristite kućni tretman i rezultati neće izostati. Kosa će nakon tretmana biti zdravija, sjajnija, jača, zaštićena i neće pucati kao pre. Vizuelni učinak ćete primetiti i sami, ali bitno je napomenuti da će jedan tretman uglavnom biti nedovoljan za oporavak kose, a to je na samom frizeru da odredi i savetuje šta i kako do željenog rezultata.

Kako i gde poručiti Olaplex tretman?

Olaplex tretmane možete poručiti u Hairlovers prodavnici klikom na linkove ispod:

U Hairlovers prodavnici, pored tretmana 1, 2 i 3 možete poručiti Olaplex šampon i Olaplex regenerator.
Vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije. Možete poručiti online ili telefonom.