Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Besplatna isporuka za sve narudžbine preko 7000 rsd

Isporuka na teritoriji cele Srbije

Usled povećanog obima posla, rok isporuke može biti duži od očekivanog. Svakako, potrudićemo se da narudžbina stigne do tebe u što kraćem roku. Hvala na razumevanju.

Pretraga
Close this search box.

Upoznajte Moroccanoil proizvode za kosu

Moroccanoil

Maroccanoil proizvodi inspisani su snagom arganovog ulja koje je veoma retko i dragoceno, a dobija se iz ploda argan drveta. Drvo argana raste i preživljava u polupustinjskim predelima Mediterana, a već vekovima unazad, žene sredozemlja ga koriste u svojim svakodnevnim režimima lepote za zdrav izgled kože i kose.

Arganovo ulje je bogato vitaminima, mineralima i antioksidantima, a njegova dobrobit je revitalizirana koža i kosa sa povećanom elastičnošću, sjajem i mekoćom. Svakodnevnim korišćenjem kosi pružate neophodnu ishranu i hidrataciju, pa će ona biti zaštićena, sjajna, glatka, gipka, poslušna i laka za oblikovanje.

Hemijski tretmani, feniranje, termičko oblikovanje kose, svakodnevno pranje i uticaj spoljnih faktora (sunce, UV zračenje, zagađenja vazduha…) neki su od činilaca koji utiču na kvalitet i opšte stanje kose.  

Nemojte dozvoliti da vas narušen kvalitet kose definiše – dopustite Maroccanoil proizvodima da se pobrinu za njeno zdravlje i vrate joj snagu, sjaj i negovan izgled.

Brend Moroccanoil gradi reputaciju na temelju zdrave i lepe kose, od modnih pista, preko spa centara i renomiranih frizerskih salona, prestižnih magazina do krajnjih, mnogobrojnih zadovoljnih korisnika u više od 60 zemalja širom sveta. Svaki Moroccanoil proizvod kreiran je tako da bude jednostavan i efikasan, sa autentičnim sastojcima koji čine da kosa dobije baš ono da bude i ostane u najboljoj kondiciji.

*Moroccanoil brend je prva potpisana originalna formula na bazi argan ulja koja je predstavljena na tržištu profesionalnih proizvoda za negu kose.


IZDVAJAMO IZ PONUDE:

Moroccanoil Treatment Oil i
Treatment Oil Light

Formula koju kosa trenutno upija, ne masti je, ne otežava i popunjava nastala oštećenja. Slaba kosa postaje jaka i fleksibilna, dok neposlušna i gruba kosa postaje meka, glatka, sjajna i laka za oblikovanje. Moroccanoil ulje je bogato Omega 3 masnim kiselinama, vitaminima i antioksidantima, te vraćaju kosi protein koji su svakodnevno ugroženi. Moroccanoil tretmansko ulje je pogodno za sve tipove kose, dok je Moroccanoil Light ipak više orijentisan za tanku plavu i hemijski tretiranu kosu.

Formula Moroccanoil tretmana savršeno se dopunjava sa drugim proizvodima iz Moroccanoil asortimana povećavajući njihov intenzitet ili postavljajući odličnu bazu i zaštitu za nanošenje istih, ubrzavajući čak i proces sušenja, poboljšavajući kvalitet kose pri svakom koraku.

Moroccanoil Tretment Oil i
Moroccanoil Tretment Light dostupni su u ambalaži od 25ml i 100ml.

 


Moroccanoil Intense Hydrating Mask i
Weightless Hydrating Mask

Hranljiva hidrirajuća maska bogate strukture i sastojaka, regeneriše i oživljava suvu kosu, vraća joj izgubljenu vlagu, poboljšava teksturu, elastičnost i sjaj. Arganovo ulje čija je snaga inspiracija svim Moroccanoil proizvodima dovoljno nam govori da rezultat neće izostati. Osim arganovog ulja, maska sadrži i vitamine,  antioksidante i ekstrakt crvenih algi koji prodiru duboko u strukturu kose i time obezbeđuju dugotrajnu hidrataciju. Tako da ova maska odlično deluje kako spolja tako i iznutra.

Moroccanoil Intense Hydrating maska dobra je za sve tipove kose, dok je Weightless Hydrating maska izbor za tanku kosu koja treba da sačuva volumen a da dobije sve hranljive sastojke za savršen izgled kose.

Efekat Moroccanoil Hydrating maske je zapanjujuće brz. Kosa će biti hidrirana, zaglađena, sjajna, nahranjena i zaštićena, a raščešljavanje i oblikovanje kose nakon tretmana biće mnogo jednostavnije. U 5 do 7 minuta vratićete vitalnost suvoj, ispucaloj i beživotnoj kosi. I zaista joj je toliko potrebno da deluje…

Trebamo napomenuti da sve maske brenda Moroccanoil ne sadrže parabene niti aditive i konzervanse, pa je najbolje potrebnu količinu maske za upotrebu zahvatati plastičnom kašikom. U ovu izdvojenu količinu pomešajte nekoliko kapi Moroccanoil Treatment za još bolji učinak maske.

Kosu nakon ispiranja slobodno sušite fenom bez straha da će se presušiti. Kosa će biti zaštićena od
preteranog gubitka vlage i biće je lakše ukrotili. Takođe, uvek možete dodati još malo Moroccanoil ulja ili
savršenog partnera za feniranje i oblikovanje frizure, Moroccanoil Hydrating Styling Cream.

Moroccanoil Intense Hydrating maska i
Moroccanoil Weightless Hydrating maska dostupni su u ambalaži od 75ml i 250ml.

 


Moroccanoil Hydrating Styling Cream

Krema za kreiranje mekih frizura prirodnog izgleda zahtevaju lagan i dobar proizvod. Moroccanoil Styling Cream je baš to. Krema za oblikovanje i hidrataciju kose koja se ne ispira, odlična je za oblikovanje frizura feniranjem.

Smiruje sve tipove neposlušne kose, pogotovo one grube i suve i daje definiciju mekoće. Kao i svi proizvodi ovog prepoznatljivog brenda sadrži arganovo ulje, ali i silikone dobijene iz peska koji imaju ulogu zaglađivanja površine, lako raščešljavanje, oblikovanje i brzo feniranje. Ne ostavljaju trag na kosi i lako se ispiraju. Moroccanoil Styling krema je odlična za ukroćivanje neposlušnih pramenova, za osvežavanje frizure u toku dana i “dan posle”.

Da rezimiramo osnovne karakteristike proizvoda: hidratacija, lako raščešljavanje i sprečavanje zamršenosti, brzo sušenje i feniranje, kontrola oblika, mekoća i efekat glatke kose.

Moroccanoil Styling Cream se takođe kombinuje sa Moroccanoil Treatment Oil uljem za postizanje najboljih rezultata zaštićene, negovane, meke i sjajne kose, zanosnog originalnog Moroccanoil mirisa.

Moroccanoil Styling Cream je dostupna u ambalaži od 300ml

 

Sve formule Moroccanoil proizvoda su vema lagane, ne maste kosu i ne otežavaju je, neguju je i čine je lepom i zdravom u svakom koraku vašeg režima lepote.