Boja za kosu JOICO VERO K-PAK INB (ROYAL BLUE INTENSIFIER) – Plavi korektor za boje za kosu

1640 RSD

Boja za kosu JOICO VERO K-PAK INB (ROYAL BLUE INTENSIFIER) – Plavi korektor za boje za kosu

Pojačivači boja za kosu i korektori su koncentrovani oksidirajući pigmenti koji pojačavaju ili koriguju ton boje za kosu.

Vero K-PAK Color korektori se mešaju sa Vero K-PAK Color bojama za kosu i se nanose na čistu, opranu kosu i nakon završetka procesa bojenja nije je potrebno šamponiranje, već se boja samo dobro ispere i prosuši peškirom. Ovo je boja sa redukovanim sadržajem amonijaka, što znači da svaka boja na određenom nivou svetline sadrži samo onoliki procenat amonijaka koliko je zaista neophodan. Ni manje ni više. Ovo je ključna stavka za smanjenje iritacija kože glave i mirisa boje, istovremeno pružajući zdrave, živahna rezultate bojenja.

Tri koraka do uspešne boje:

– Korak 1: Konsultacija sa dijagnozom
Odrediti nivo prirodne kose, procenat sede kose i željenu boju. Uzeti u obzir dosadašnju boju i negu kose, teksturu i poroznost.

– Korak 2: Formulacija
Odrediti nivo posvetljivanja, ton i deponovanje pigmenata. Odabrati željenu nijansu.
*** Kod formulisanja boje za pokrivanje sedih izabrati nijansu koja sadrži simbol „N“ – natural (.0) u opisu nijanse.

– Korak 3: Aplikacija

  1. Pomešati željenu količinu Vero K-PAK korektora boje u ukupnu formulu boje (Joico Vero K-PAK bojom sa Joico VEROXIDE Developer razvijačem jačine 20vol. (6%), u razmeri 1:1) dok se potpuno ne sjedine. Napomena: Količina pojačivača treba ne prelazi 25% ukupne formule boje. Nije potrebno dodavati dodatni količinu razvijača na formulu.
  2. Nanositi pomoću četkice ili bočice sa aplikatorom na čistu kosu. Vreme razvijanja boje je 35 minuta (ili, ukoliko je procenat sedih vlasi veći od 50%, vreme procesa razvijanja je i do 45 minuta).
  3. Izmešati Joico Vero K-PAK boju sa Joico VEROXIDE Developer razvijačem jačine 30vol. (9%), u razmeri 1: 1.
    Nanositi pomoću četkice ili bočice sa aplikatorom na čistu kosu. Vreme razvijanja boje je 45 do 55 minuta.

Nije poželjno mešati Joico VERO K-PAK INB (Royal Blue Intensifier) sa Gold serijom, zbog dobijanje neželjenih mat zelenih rezultata. Najbolji rezultati se postižu na nivoima 6 i tamnijim.

*** Pre bojenja, kao odgovarajuću negu kose u kućnom režimu, koristiti liniju Joico Color Endure (ukoliko kosa nema neka značajna oštećenja), Joico K-Pak Color Therapy (ukoliko je kosa pretrpela oštećenja pre bojenja) ili Joico Defy Damage (ukoliko je kosa osetljiva, slaba i sklona lomljenju i kidanju).

Joico Vero K-PAK Color profesionalna trajna boja za kosu – Oporavak i zaštita kose u toku procesa bojenja!

Joico Vero K-PAK Color boje oporavljaju i štite kosu zahvaljujući Trans-Cuticle Delivery sistemu deportovanja i deponovanja pigmenata. Ovaj sistem omogućava brže i dublje prodiranje molekula boje vezujući se čak u korteksu dlake, što daje živopisne boje sa dugotrajnim rezultatima. Vero K-PAK Color nudi nebrojene kreativne mogućnosti. Međusobno kombinovanje nijansi čistih tonova pruža umetničku slobodu, omogućavajući razmišljanje van okvira, stvarajući beskrajne kolorističke mogućnosti.

K-PAK Color je jedini sistem boja za kosu koji sadrži Quadramine Complex, ključnu rekonstruktivnu tehnologiju koja se nalazi u svetski poznatom višegodišnje nagrađivanom Joico proizvodu K-PAK Reconstructor, dobitniku nagrada „Stylist Choice Awards“ 16 godina zaredom za omiljeno sredstvo za dubinsku regeneraciju kose. Kombinujući snagu obnove sa pigmentima čistog tona, K-PAK paleta boja daje novu definiciju umetnosti zdravog bojenja kose.

Za savršene rezultate naneti K-PAK Cuticle Sealer i ostaviti da deluje 5 minutes. Isprati i opet prosušiti peškirom. Završiti nanošenjem Joico K-PAK Intense Hydratora sa delovanjem od 5 minutes. Isprati i sušiti/stilizovati kosu po želji.

Karakteristike i prednosti:

  • čisti oksidirajući pigmenti boje boja
  • meša se sa Joico Vero K-PAK bojama i Veroxide hidrogenom 10 volume (3%), 20 volume (6%), 30 volume (9%) i 40 volume (12%)
  • ima odlične sposobnosti korigovanja i pojačavanja tona
  • ne sadrži amonijak i ne oštećuje kutikule, ima ublažen miris i rezultati su zdravih i živih boja.
Brand

Proizvođač

Zapremina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boja za kosu JOICO VERO K-PAK INB (ROYAL BLUE INTENSIFIER) – Plavi korektor za boje za kosu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se svideti …

064 165 9871