Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH ANTI-STATIC SPRAY – Sprej za neutralisanje statičkog elektriciteta kose

1749 RSD

Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH NOURISHING ANTI-STATIC SPRAY – Sprej za neutralisanje statičkog elektriciteta. Dizajniran za suvu i neukrotivu kosu sklonu naelektrisanju.

Wella Professionals INVIGO Nutri-Enrich Nourishing Anti-Static sprej trenutno smiruje naelektrisanu kosu, pružajući joj negu. Ostavlja kosu mekom, sjajnom i zdravom. Sadrži Nutri Enrich kompleks (oleinska kiselina, pantenol i vitamin E) koji hidrira, hrani i štiti kosu od svakodnevnog stresa, kao i godži bobice koje su izuzetno bogate vitaminima, mineralima i peptidima.

Miris – Citrusno voćni mošusni:
Elegantna citrusno vitaminska nota u vrhu upletena sa senzualnim notama cvetanja u srcu sa toplim i negujućim tonovima u osnovi.

 

*Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Anti-Frizz za suvu i naelektrisanu kosu se može kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Način upotrebe: 

  • Naprskati na vlažnu, peškirom prosušenu kosu, na dužinu i krajeve.
  • Ne ispirati.
  • Oblikovati uobičajeno.

Za optimalne rezultate nege i intenzivne hidratacije suve i stresirane kose koristiti u kombinaciji sa Wella Professionals Nutri-Enrich šamponom za suvu kosu i Anti-Frizz kremom.

Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH ANTI-STATIC SPRAY – Sprej za neutralisanje statičkog elektriciteta kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871