Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH FRIZZ CONTROL – Krema protiv naelektrisanja kose

1749 RSD

Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH ANTI-FRIZZ CONTROL CREAM – Krema za neutralisanje naelektrisanja. Dizajniran za suvu i neukrotivu kosu sklonu naelektrisanju.

Wella Professionals INVIGO Nutri-Enrich Antifrizz krema trenutno umiruje neukrotivu kosu, ispravljajući je i obezbeđujući joj negu. Čini kosu mekom, sjajnom i zdravom. Sadrži Nutri Enrich kompleks (oleinska kiselina, pantenol i vitamin E) koji hidrira, hrani i štiti kosu od svakodnevnog stresa, kao i godži bobice koje su izuzetno bogate vitaminima, mineralima i peptidima.

Miris – Citrusno voćni mošusni:
Elegantna citrusno vitaminska nota u vrhu upletena sa senzualnim notama cvetanja u srcu sa toplim i negujućim tonovima u osnovi.

 

*Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Anti-Frizz za suvu i naelektrisanu kosu se može kupiti i u našem prodajnom objektu: Frizerski Centar Hairlovers, Gračanička 9, Beograd.

Način upotrebe: 

  • Naneti kremu na vlažnu, peškirom prosušenu kosu, na dužinu i krajeve.
  • Raščešljati kako bi se krema ravnomerno rasporedila.
  • Ne ispirati.
  • Oblikovati uobičajeno.

Za optimalne rezultate nege i intenzivne hidratacije suve i stresirane kose koristiti u kombinaciji sa Wella Professionals Nutri-Enrich šamponom za suvu kosu i samozagrevajućom Warming Express maskom.

Zapremina

Brand

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wella Professionals INVIGO NUTRI-ENRICH FRIZZ CONTROL – Krema protiv naelektrisanja kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

064 165 9871